O nama

 
feplo

FEPLO – Fabrika ekoloških vodootpornih ploča, je mlada kompanija, koja od svog osnivanja beleži konstantan razvoj. Bavimo se proizvodnjom vodootpornih EKO ploča. Vodootporne EKO ploče koje se proizvode u fabrici "Feplo" su 100% ekološki proizvod jer se u postupku proizvodnje ne koriste nikakvi lepkovi, a 90% sastava čini reciklirani tetrapak, dok se u malom procentu dodaje otpadna plastika.


Ploče koje proizvodimo u našoj fabrici su vodootporne, za razliku od drugih pločastih materijala koji se trenutno koriste u građevinarstvu, poput OSB tabli. Uz to, postupak izrade je potpuno ekološki jer se ne koriste nikakvi lepkovi, a kao sirovina se upotrebljava otpadni tetrapak, koji je do sada završavao na deponijama.


Mašine za proizvodnju ovih ploča konstruisali su inženjeri kompanije "Feplo" i ovakav proces proizvodnje je jedinstven u Srbiji i ovom delu Evrope.


Izvršeni atesti u Institutu IMS na fizička oštećenja i vodootpornost pokazali su da ovi proizvodi ispunjavaju zahteve i standarde zahtevane u građevini.


Otvaranjem našeg pogona napravili smo korak napred ka ekološkim standardima. Ekološke vodootporne ploče su originalni domaći proizvod. U njihovu proizvodnju je uloženo pola miliona EUR i zaposleno je 24 radnika. Posedujemo kapacitete da zadovoljimo potrebe kako domaćeg, tako i inostranog tržišta.


Vršimo i samostalnu distribuciju naših proizvoda. Naš proizvod je cenovno konkurentan na tržištu. Osim plasmana na domaće tržište, posedujemo i izvozni potencijal.


U nastupajućem vremenu želja nam je da kvalitet naših usluga podignemo na najveći mogući nivo i postanemo prepoznatljivi u okruženju, sa verom da će nam sadašnji i budući korisnici naših usluga pomoći u tome.feplo

vodootporne eko ploce    vodootporne eko ploce    vodootporne eko ploce

feplo    feplo    feplo

vodootporne eko ploce

Naši proizvodi
Pratite nas
     

Zašto FEPLO?feplo 

Adresa

Preljina bb
32000 Čačak, Srbija

Telefon

+381 (0) 32 381 040

E-mail

Pratite nas