Društvena korisnost

 
feplo

Vodootporne EKO ploče koje se proizvode u fabrici "Feplo" su 100% ekološki proizvod jer se u postupku proizvodnje ne koriste nikakvi lepkovi, a 90% sastava čini reciklirani tetrapak, dok se u malom procentu dodaje otpadna plastika.


Da otpadni tetrapak "Feplo" ne koristi za proizvodnju, on bi završavao na deponiji. Za izradu jedne "Feplo" ploče od 2,5 kvadrata potrebno je utrošiti i do 20 kg Tetrapaka, pa kompanija njegovom upotrebom brine i čuva životnu sredinu.


Fabrika ima potpisan ugovor o nabavci sirovine sa fabrikom "Tetrapak" u Gornjem Milanovcu, koji nam mesečno isporučuju oko 150 tona sirovine. Mesečno nam je potrebno još oko 100 tona tetrapaka koje nabavljamo od drugih proizvođača (preko Sekopaka).


OSB drvene table koje su se do sada koristile kao najčešći pločasti materijal ne proizvode se u Srbiji. Vodootporne EKO ploče su srpski proizvod, a pokretanjem proizvodnje u Konjevićima je zaposleno 24 radnika iz Čačka i Gornjeg Milanovca.


Zbog povećanog obima posla planiramo povećanje proizvodnih kapaciteta kako bi se proizvodnja odvijala neprekidno, čime bi bilo zaposlili dodatnih 20 radnika.feplo

vodootporne eko ploce           vodootporne eko ploce

feplo

feploNaši proizvodi
Pratite nas
     

Zašto FEPLO?
 

Adresa

Preljina bb
32000 Čačak, Srbija

Telefon

+381 (0) 32 381 040

E-mail

Pratite nas